spoor38 loods

Spoor 38 is gevestigd in Amersfoort en heeft een van de meest imposante, gevulde loodsen van Europa. Vol met industriële, vintage meubels, lampen en accessoires die Jeroen heeft ingekocht. Spoor 38 verkoopt zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Verkoop aan particulieren online en via Vint Amersfoort

Particulieren kunnen online de goederen aankopen en kunnen het complete assortiment bekijken op de site en bij Vint Amersfoort. Mocht u interesse hebben in een bepaald artikel en meer informatie willen, dan kunnen we altijd wat extra foto’s naar u overleggen.

Verkoop aan zakelijke klanten, op afspraak in de loods

De afgelopen jaren heeft Spoor 38 een grote, vaste, nationale en internationale zakelijke klantenkring opgebouwd. Hierbij te denken aan; Winkelinrichters – Horeca - Restaurants – Bars – Hotels – Architecten – Fashion - Verhuur / shoots – projecten. Jeroen probeert voor deze doelgroep de meest bijzondere, specifieke, functionele items in te kopen. Zakelijke klanten kunnen op afspraak de loods in Amersfoort bezoeken. Hier staat de koffie voor u klaar. Spoor 38 levert nationaal en internationaal. Uiteraard kunnen wij voor u het transport verzorgen, met alle benodigde documenten.  Klik hier voor een gedeelte van referenties. - Er bestaat ook de mogelijkheid om meubels en lampen te huren. Voor meer info zie verhuur.

loods