gietijzeren poten - Spoor 38
gietijzeren poten - Spoor 38

gietijzeren poten

Spoor 38 heeft de afgelopen jaren veel tafels gemaakt met mooie gietijzeren poten. Zwaar, stoer, robuust, veelal afkomstig uit oude fabrieken of werkplaatsen.

Echter, het is een feit dat deze poten op aan het raken zijn en al helemaal nooit in grotere series aan te kopen zijn.   Jeroen heeft hier iets op bedacht. Hij reproduceert de originele, gietijzeren poten, afkomstig uit oude fabrieken of werkplaatsen.

Jeroen; “ We hebben nog een enorme vraag van mensen die op zoek zijn naar gietijzeren onderstellen. Voor een paar jaar terug waren deze easy te vinden, maar worden nu echt schaars.

Ik probeer de mooiste en beste poten in te kopen tijdens mijn inkooptrips.  Alleen de topmodellen in de juiste maatvoering. Na een paar jaar getest te hebben, met verschillende gieterijen, hebben we nu eindelijk een gieterij gevonden, die de poten afgiet in de juiste look en feel. De keuze van een blad is vaak persoonlijk en smaakgevoelig. Grof, oud, nieuw, strak, hout of bijvoorbeeld beton.  De mensen kunnen dus bij ons de poten aankopen en er zelf een blad op monteren. Geheel naar eigen smaak en wens. Hoe gaaf! Je creëert dus je eigen, unieke tafel, een “one of a kind”.

Veel projectinrichters wisten de weg naar Spoor 38 al te vinden. Omdat de poten in grotere aantallen gemaakt kunnen worden, kan er een uniforme uitstraling worden gecreëerd. Dus nu is er de mogelijkheid om meerdere stoere stamtafels of vergadertafels voor de horeca, winkelinrichting of projectinrichting aan te kopen, in dezelfde stijl. Tevens kunnen we de poten bijvoorbeeld laten poedercoaten. Zelfs het laten reproduceren van uw eigen poot, behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Mail ons.

legs